Sindsro hjælper børn der er særligt sensitive og/eller urolige

 

Jeg hjælper børn der har stor uro, stress eller er særligt sensitive

 

Sindsro er en meget blid og enkel behandlingsform, der især er velegnet til børn med uro, stress og sensitivitet. Med sindsro-behandlinger dæmpes indre støj og uro. De bringes de stille og roligt ind i deres egen Ro. De begynder at mærke sig selv, kan bedre hvile i sig selv og væltes ikke så nemt af omgivelserne.  

 

Der er selvfølgelig flere forskellige årsager til, at børn opleves urolige, får stress eller er særligt sensitive.

 

  • Det kan være medfødt som feks. et umodent nervesystem og et åbent sanseapparat, der kan give en særlig sensitivitet eller en indre uro.
  • For andre børn kan det være en reaktion på forældres skilsmisse eller andre eksistentielle hændelser, der kan opleves voldsomme for et barn.
  • Samfundet og omgivelsernes krav og måde at møde børnene på har også en stor betydning - børn får også stress

 

Hvad sker der i samfundet

Jeg har i min tid som pædagog set en flere og flere børn, der har det svært i vores hektiske samfund. Børn som kæmper med at leve op til de mange krav der stilles. I dagens institutioner er der ofte mange børn samlet på for lidt plads, hvilket er en udfordring for en stor del børn. De trives ikke i samfundets hurtige tempo hvor plads, tid og nærvær ofte er en mangel. 

Det er min oplevelse at en del børn har et overstimuleret nervesystem og et meget åbent sanseapparat, de tager med andre ord alt ind, men efterlades samtidig ikke med den ro, den tid og det nærvær, som det kræver at fordøje sine indtryk, opbygge nervesystemet og mærke sig selv igen. På den måde overbelastes de små mennesker og de kommer længere og længere væk fra sig selv. 

 

Sindsro ændre selvfølgelig ikke omgivelserne, men det hjælper dit barn med at finde sin egen indre ro og mærke sig selv igen. 

 

 Sindsro til børn

 

Lidt om det praktiske

Inden i kommer til mig er det en god ide, at vi lige har talt med hinanden i telefon først, så jeg ved lidt om problematikken og så vi kan finde ud af hvad vi gør helt konkret. Har han/hun svært ved at ligge stille, er det en ide at tage legetøj eller en I-Pad med. Er dit barn meget utrygt, kan det være du skal med op på briksen eller holde i hånd imens. Og så er det vigtigt at du forbereder dit barn på hvad der skal ske inden i kommer.

 

Når du kommer sammen med dit barn, har vi bare en kort snak om hvad der skal ske. Barnet kommer op på briksen og jeg ligger mine hænder på hovedet et godt stykke tid, herefter holder jeg forskellige steder på kroppen. Tiden det tager afhænger bl.a. af dit barns alder, hvor længe kan dit barn være i det, samt hvor hurtigt forplanter roen sig.  

 

Ofte vil i ikke opleve en forandring efter første gang, fordi første gang er det så nyt for dit barn, at det i sig selv skaber lidt uro. Men det er min erfaring, at der efter 2. gang begynder at mærkes en forandring. 

 

prisen for børn under 14 år er 400,- 

 

Har i, af forskellige årsager, som familie brug for Sindsro, tilbyder jeg familierabat til sindsro. Ring eller skriv for en pris.

 

 

Gå til toppen