Krop og psyke hænger sammen

 

Alt hvad vi oplever i livet sætter sine aftryk i vores krop på godt og ondt. Når vi overlever vores barndom, når vi ikke får sagt fra eller givet udtryk for hvem vi er, så sætter det sig i kroppen. Det kan sidde som spændinger, smerter, svage led eller en overfladisk vejrtrækning, som efterhånden gør mere og mere opmærksomme på, at der er noget der ikke er i balance. Det kan også komme til udtryk som mangel på livsglæde, depression, angst eller stress. Og det kan afspejles i kropsholdningen og ikke mindst i måden vi trækker vejret på.

 

Når vi skal arbejde med at forløse gamle ting er det ofte en fordel at gå uden om hovedet, som meget ofte gerne vil regne det hele ud på forhånd. Gennem kropsbehandlingen går jeg efter at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptomet. En spændt skulder har også en psykisk årsag lige såvel som en psykisk lidelse som f.eks angst også har et fysisk udtryk.

 

En kropsterapeutisk behandling løsner spændinger i kroppen via pulseringer, blide og dybe tryk, gennem akupressur og via meridianmassage. Spændinger sætter sig som sagt i kroppen af forskellige årsager, f.eks pga. gamle traumer, tillærte handlemønstre og tilbageholdte følelser. Ligesom muskelspændinger forløses under en behandling, gør de tilhørende følelser det også. Muskler og fastlåste følelser frigøres i et samarbejde mellem de dybe tryk og din vejrtrækning - jeg guider dig undervejs. 

 

Så ønsker du at bevæge dig mere frit i dit liv er kropsterapi måske vejen for dig

 

 Under behandlingen ligger du i undertøj på min briks med et tæppe på, der dækker dig der hvor jeg ikke lige arbejder.

 

Jeg glæder mig til at se dig♥

 

Gå til toppen