Healing bringer lys i dit indre

 

Når vi rammes af en drepression og al meningen, skønheden og glæden ved livet forsvinder...

Når mørket har overtaget og det hele synes trist eller tomt, dystert og håbløst...

Når lysten til livet forsvinder og overskudet og energien er væk...

Så er det min erfaring, at healing kan hjælpe

Healing bringer lys ind i sindets mørke og sætter bevægelse i de tunge energier, så vi igen kan mærke livet.

 

Healing hjælper ved at :

  • bringe lyset ind i mørket
  • vække lysten til livet
  • åbne op for at, din naturlige livsglæde kan strømme
  • give mere energi
  • bringe bevægelse, harmoni og håb
  • kort sagt åbner healing op for at du kan mærke at du er lever ♥

 

Når vi befinder os i mørkets depression vil een healing sjældent være nok, her gavner det med et healingsforløb for at slippe mørkets tag   

 

 

Der er altid en grund til at en depression opstår

Den grund skal, i min optik, altid findes i psyken. Når hjernens indre centre ikke arbejder harmonisk sammen, som under en depression, så er der, i min optik, en psykisk årsag bag dette. 

Depression kan udløses af forskellige situationer, som længerevarende stress, hårde belastninger, chok, ubearbejde traumer og/eller en længerevarende undertrykkelse af sig selv og sin egen livsglæde. 

At undertrykke sig selv og sine egne behov længe, kan føre til at livsgnisten svinder helt ind og vi får svært ved at mærke os selv. Det er selvfølgelig ikke noget vi gør for sjov. Det er ofte overlevelsesmekanismer vi lære i barndommen, eller i de situationer vi står i som voksen. 

Depression kan føre til lavt selvværd, men depression kan omvendt også komme af lavt selvværd. Uanset hvad der har udløst den, så er der noget at arbejde med.

 

De følelser der ligger gemt under depressionen, kan under healingen komme op til overfladen og vi har får herigennem mulighed for, at finde vores livsmod og stå ved os selv og være kærlige mod os selv.

 

Nogle gange skal vi ned i barndommen og mærke den smerte der var her og herigennem heale, andre gange skal vi bare hjælpes ind i vores essens, hvor vi kan mærke vores egen indre tryghed og herfra møde livet. Det ved jeg når du ligger på briksen ♥

 

lad lyset ind

 

Under et forløb snakker vi sammen om det der rør sig i dig, den proces healingen sætter igang og hvordan du har det.

Jeg mærker dig, jeg mærker din energi, dine blokeringer og ved hvad, der er bedst at arbejde med først. Samtidig ser jeg dig - dit lys - den du er bag dine blokeringer. Og det er her healingen hjælper dig ind. 

 

1. gang du kommer hos mig snakker vi om hvor mange gange det giver mening at du kommer. 

Vores blokeringer er nogle vi har opbygget for at passe på os selv eller for ikke at mærke den smerte der ligger neden under, den frygt ser vi på. 

 

Mange spørger om de kan tage medicin samtidig og det kan man godt. Som helaer er jeg dog på ingen måde kompetent til at vejlede i medicin. 

 

 

 

 

Gå til toppen