Healing det er en meget smuk og kærlig måde at arbejde med sig selv på. Healing kan gøre noget godt for de fleste, uanset om du kommer af følelsesmæssige årsager, føler dig energiforladt og ønsker mere energi eller om du blot er nysgerrig og gerne prøve. Alle er velkomne.

 

Hvad gør healing

Healing hjælper krop, psyke og sjæl til at komme i indbyrdes balance. Når vi ikke lever i overensstemmelse med vores inderste opstår der rod i vores energier. Under en healing begynder energierne at flyde mere harmonisk, og vi kommer tættere på os selv og mærker en forandring. 

Fordi healingen rykker ved energierne bliver man sommetider udfordre på sin tryghed, hvilket kan være både befriende og angstprovokerende på samme tid. Befriende fordi man kommer nærmere sin sjæl, og angstprovokerende fordi der jo er en grund til at man har skabt ubalancen og derfor føles den tryg.

Der er altid en grund til at ubalancer opstår i vores liv. Årsagerne kan være mange, måske har du glemt at lytte til dig selv og er derfor kørt ind på et sidespor i dit liv, og nu har du brug for hjælp til at finde tilbage. Det kan være du har haft oplevelser, der var for smertefulde og har derfor gemt dem væk. Eller måske var der følelser som i din barndom ikke måtte udtrykkes og derfor opleves som ”forkerte”. Der opstår derfor blokeringer og energien kan ikke flyde frit. Det kan også være du bruger enegien på at mærke omgivelserne og opfylde deres behov. Dette kan med tiden give udslag i træthed, manglende livsglæde, mindreværd og andre ubehagelige følelse, alt sammen fordi man har skabt afstand til dele af sig selv.


Healing bringer dig nænsomt tilbage til dig selv igen.

 

Hvad sker der under en healing

En healing hos mig starter altid med en samtale om hvorfor du er kommet. Herefter ligger du på en briks, hvor du lukker øjnene og slapper af.

Under healingen ændres energiflowet og blokeringer bliver nænsomt opløst.

Det er meget forskelligt hvad man oplever under healingen, nogle føler negative følelser forlader dem, andre ser farver, nogle bliver meget følelsesmæssigt påvirket og begynder at græde eller grine, nogle falder i søvn og andre igen mærker ingenting.
Alle healinger er forskellige, både fra menneske til menneske men også fra healing til healing.

Under hele forløbet ser og mærker dig og din energi, informationerne bruger jeg både til selve healingen, men også til at vejlede dig og gøre dig bevidst om årsagen til din problematik efterfølgene.


Healingen foregår altid i et tempo du er parat til.

 Efter healingen

Efter en healing kan du føle dig mere sårbar og hudløs end ellers. Du kan have let til f.eks. gråd eller vrede. Det kan også være at du føler dig enorm glad og fuld af overskud. Ofte går der lidt tid inden man hviler i sig selv igen. Husk at være god ved dig selv.

 

Pris

En session vare 1 time og koster 500 kr.

 

 

Gå til toppen