Jeg er 43 år og bor i Odense sammen med min kæreste og mine 2 børn. Jeg har klinik i Odense C, hvor jeg tilbyder løbende kurser, gruppeforløb, 1-1 sessioner med Sindsro, meditation og healing. Fælles for alt hvad jeg laver er, at fokus ALTID er på at bringe mennesker ind i deres essens. Derind hvor man igen kan mærke skønheden, groundingen, letheden, friheden. Ind til roen, den dybe fred, til glæden og til troen på sig selv. Denne vej er selvfølgelig forskellig fra menneske til menneske, jeg laver derfor forskellige forløb i både i grupper og i 1-1 behandlinger.


Den spirituelle dimension har så længe jeg kan huske været en del af min virkelighed, og min interesse for den alternative verden opstod meget tidligt. Den følsomhed jeg som barn havde, gjorde mig åben overfor den åndelige verden, men den gjorde mig samtidig meget ensom i menneskelige relationer. I min barndom mistede jeg troen på mig selv, og netop mindreværd, ensomhed og sociale relationer har været temaer jeg har skulle arbejde med for at finde mig selv igen.

 

Som voksen begyndte jeg bevidst at udforske og udvikle mine evner. Mine uddannelser har været en del af vejen for mig, til at stå hvor jeg gør idag. I dag hvor jeg arbejder med at hjælpe andre til at finde sig selv igen, enten gennem spirituelle forløb, ved hjælp af healing eller Sindsro. Og mit pædagogiske arbejde hvor jeg er dybt involveret i sociale relationer. I 2006 tog jeg et kursus  Reiki healing. Derefter startede jeg på den 2-årige uddannelse til Healer på Healerskolen v/ Steen Kofoed, og blev eksamineret i 2008. Jeg tog herefter den 1-årige uddannelse i Buddhi og fortsatte med uddannelsen til Sindsrobehandler. Foråret 2017 blev Respondhealing og AromaTouch tilføjet:-)

Pt er jeg igang med uddannelsen til kropsterapi. I løbet af foråret og resten af året vil jeg have brug for "kaniner" så jeg kan øve mig, har du lyst til dette er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har endnu ikke fastsat en pris, men det vil i starten være et beskedent beløb og stige i løbet af året. 

Healing_Sindsro_odense.jpg
Gå til toppen